Datum

Aanmelden voor invullen belastingaangifte KBO Oirschot

Inhoud

Ook dit jaar bestaat, in de gemeente Oirschot, weer de mogelijkheid om het aangiftebiljet inkomstenbelasting over 2019 te laten invullen door de vrijwilligers van de KBO. Zij beoordelen dan ook of men recht heeft op huur- en/of zorgtoeslag. Speciaal voor hen die AOW gerechtigd zijn en woonachtig in Oirschot, Spoordonk, Oost- West- Middelbeers en de Stille Wille met een 'gewone' aangifte.

Als men geen aangiftebrief heeft ontvangen kan het toch lonend zijn te laten beoordelen of men aanspraak maakt op belastingteruggaaf, een tegemoetkoming in specifieke zorgkosten of  toekenning van huur- en/of zorgtoeslag.  Voor Oirschot en Spoordonk kan men terecht in De Inloop van de KBO, voor Oost- West en Middelbeers en Stille Wille is dit Onmoetingscentrum Ons Mevrouw te Middelbeers.

De vergoeding is max. € 12,00 voor fiscaal partners; voor een alleenstaande wordt € 7,50 berekend. De tarieven zijn vastgesteld door de Stichting Verenigde Bonden Overleg Brabant (VBOB).

Aanmelden

Dit kan UITERLIJK tot en met vrijdag 21 februari 2020.

Aanmelden kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur bij WIJzer Oirschot - Oude Grintweg 3b - Oirschot, telefoonnummer: 0499-33 51 42.

Na aanmelding ontvangt men tijdig bericht over datum, tijdstip en plaats waar men wordt verwacht. Ook ontvangt men informatie over welke gegevens er nodig zijn.