Datum

Boosterprikken door huisartsen Oirschot - Spoordonk

Inhoud

Op donderdag 23 december a.s. zetten de huisartsen van drie huisartsenpraktijken met voornamelijk patiënten uit Oirschot en Spoordonk in sporthal de Kemmer, Bloemendaal 5 in Oirschot, boosterprikken.

Dit is een extra actie op initiatief van deze huisartsen, alleen voor eigen patiënten, om het tempo van de boostercampagne te versnellen. Het gaat hierbij om de patiënten van de volgende drie huisartsenpraktijken:

Kijk op de website van de huisartsenpraktijk of je in aanmerking komt voor de boosterprik.

Ga niet bellen met de praktijk om overbelasting van de lijnen te voorkomen. Volg de aanwijzingen op de website.

Eigen vervoer of niet?

Ga indien mogelijk op de fiets! Mocht je zelf geen mogelijkheid hebben om eigen vervoer te kunnen regelen, dan kan gebruik gemaakt worden van het vrijwilligersvervoer van WIJzer.
Neem hiervoor contact op met Hans van Es tel: 06-81531628. Hier staat een kleine vergoeding tegenover. Patiënten met een regio taxipas kunnen gebruik maken van de Taxbus.

De gemeente heeft verkeersmaatregelen genomen om het verkeer in goede banen te leiden. Volg de aanwijzingen op de gele omleidingsborden en die van de verkeersregelaars. Bij vragen over de omleiding kan contact opgenomen worden met de gemeente via 0499-583 333.

Informatie voor inwoners van ‘De Beerzen’

De huisartsen Fellinger en Mutsaerts zijn ook bezig zijn met de voorbereidingen om extra boosterprikken te zetten. Hun patiënten worden geadviseerd de website van hun huisarts in de gaten te houden voor actuele informatie. Ga dus niet bellen met de praktijk om overbelasting van de lijnen te voorkomen:

https://www.huisartspraktijkfellinger.nl

https://www.doktermutsaerts.nl

Alleen samen krijgen we corona onder controle.