Datum

Gereedschap voor repaircafé WIJzer Oirschot

Inhoud

Het repaircafé bij WIJzer, een initiatief van enkele vrijwilligers, kan op korte termijn van start. Bij het repaircafé kun je kleine huishoudelijke apparaten laten repareren, tegen kostprijs. 

Waar zijn we naar op zoek

Bruikbaar, tweedehands, gereedschap. Gereedschap wat je gebruikt om klein huishoudelijke apparaten te repareren. Denk hier aan bijvoorbeeld schroevendraaiers, tangen. Maar ook materialen als tie raps, stekkers, kroonsteentjes en isolatietape, een rolmaat etc. Ook meetapparatuur is welkom.

Ik heb gereedschap liggen

Heb je nog iets liggen dat je aan het repaircafé wilt doneren? Stuur een mail naar: info@wijzer-oirschot.nl. We maken dan een afspraak om het materiaal bij je te komen ophalen. Natuurlijk met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. 

Overschot gaat naar de Kringloop

Met KBO-Oirschot is afgesproken, dat bij een eventueel overschot aan gereedschap en/of ander materiaal dit gedoneerd wordt aan de lokale kringloopwinkel.

Meer informatie over het repaircafé

Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over het repaircafé. Mail je vraag naar info@wijzer-oirschot.nl. We nemen dan contact met je op.