Datum

Let's go outside

Inhoud

Jezelf af en toe leren ‘stilzetten’ en voelen hoe het met je is, wordt in deze digitale tijd weleens vergeten. In ons project Let’s go Outside nodigen we jongeren van 10 tot 14 jaar uit om aan de slag te gaan met thema’s als weerbaarheid, sociale vaardigheden, mindfullnes en samenwerken.

Tijdens de bijeenkomsten zijn de deelnemers lekker buiten actief, in de natuur. Ze krijgen opdrachten die ze bewust – mindfull – uitvoeren en komen daarnaast met allerlei lichamelijke oefeningen in beweging. De buitenlucht zorgt voor verdere ontspanning. Door de combinatie van actieve opdrachten en rust, is er aandacht voor ieders persoonlijke doelen. Zo wil de één beter leren samenwerken en de ander minder snel boos worden.

’’Het is zo leuk om met deze groep buiten te zijn. Iedereen kent elkaar al goed en het is echt gezellig. Voor mij was samenwerken best lastig, maar dat lukt me nu steeds beter”, vertelt één van de deelnemers.

De eerste groep is in maart van start gegaan en gaat door tot eind juni. Na de zomervakantie starten we met een nieuwe groep.

Ben of ken je iemand die mee wil doen? Neem contact op met Debby Roubos – d.roubos@wijzer-oirschot.nl.