Hoe overleef ik de brugklas?

Inhoud

 

Doelstelling/resultaat

Denk je al veel na over je nieuwe school na de zomer? Wil je graag een goede start maken in de brugklas maar zie je daar tegen op? Misschien vind je het moeilijk nieuwe vrienden te maken of ben je bang dat je nergens bij gaat horen? Of vind je de overgang heel erg spannend en kun je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? Gun jezelf dan een leuke training met andere jongeren die er ook zo over denken.

Deze training helpt je bij het maken van een goede start in de brugklas. Voor jou zijn er 6 leerzame bijeenkomsten van 1,5 uur samen met andere aanstaande brugklassers. Voor de zomervakantie komen we samen voor 3 bijeenkomsten, de andere 3 zullen na de zomervakantie van start gaan waarbij we ook zullen bespreken hoe het met jullie gaat. Indien gewenst is er een telefonische afsluiting met je ouders.

Inhoud van de training

Wat gaan we tijdens de training doen?
Middels gesprekken en leuke activiteiten komen thema’s aan bod zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de basisschool en de middelbare school, contact maken met leeftijdsgenoten en de balans tussen huiswerk en vrije tijd.

Aanmelden

Schrijf je in via onderstaand formulier

Bedoeld voor
Leerlingen van groep 8 die overstappen naar het voortgezet onderwijs en woonachtig zijn in de gemeente Oirschot
Start
di 28 mei 2024/19.00- 20.30 u

Locatie:
De Stoelendans
De Loop 67 - OIRSCHOT
Data
di 28 mei 2024 (1e bijeenk.)
di 4 juni
di 11 juni
di 3 sept
di 10 sept
di 17 sept (laatste bijeenk.)
Inschrijfformulier

Mijn gegevens